REFERENCIE

Výber najlepších prác z našej dielne.

Bojnický zámok

WWW stránka pre Bojnický zámok

Klient: Bojnice

Design Responzívne HTML CSS, PHP, MySQL

robíme aj pre

naši klienti

Čo o nás hovoria?

S firmou Webkomplex spolupracujeme od jej založenia. Vďaka jej flexibilite a tvorivému prístupu v nej máme oporu nielen počas zostavovania našej webovej stránky (cca raz za 4 roky), ale hlavne pri jej operatívnych aktualizáciách. Je to spoľahlivý partner, ktorý umožňuje našej značke rásť a poskytovať kvalitný servis našim zákazníkom.

ALOJZ KARPIŠ

Karpis.sk

Webkomplex spravuje našu web stránku už niekoľko rokov. Všetky naše nápady vedia efektívne.Zrealizovať a pretaviť do atraktívneho a najmä funkčného dizajnu, podľa najnovších trendov. Oceňujeme najmä okamžité riešenie problémov, ktoré riešia operatívne, aby zabezpečili bezproblémový chod stránky. Služby Webkomplex môžeme len odporučiť

David Raškov

Vitabox.sk

Bola to skvelá skúsenosť pracovať s Webkomplex štúdiom. Naozaj som ocenil ich profesionalitu a bol som spokojný s výsledkami našej spolupráce. Sme radi, že pokračujeme v spolupráci a určite by som odporučil ich služby iným spoločnostiam.

Miroslav Zlocha

Wens.sk

S chalanmi z Webkomplex som začal spolupracovať pred pár rokmi a som s nimi spokojný. V kreativite im dávam priestor pre ich tvorbu a potom len dolaďujeme detaily. Spolupracovali sme na novom logu, webových stránkach a ďalších materiáloch. Sami posúďte ich prácu.

Mgr. Peter Šebo

scpoint.sk

Pri tvorbe stránky prebiehala komunikácia na skvelej úrovni. Všetko čo som potreboval mi bolo vysvetlené (bežná práca - vkladanie dát, úprava a i.). Bol som milo prekvapený pekným grafickým vzhľadom stránok, aj funkčnosti webu. A kedykoľvek sa potrebujem poradiť, ohľadom webu, tak mi vždy vyjdú v ústrety.

Monika Luptovska

nilu.sk
ZAVOLAJTE NÁM
+421 (0) 910 / 94 44 14
NAPÍŠTE NÁM
info@webkomplex.sk